Een jaar waarin wij zelf ook de nodige tegenslagen hebben meegemaakt en de ziekte van Lyme ook ons weer parten speelde. Ondanks dat hebben wij ons werk voortgezet en daar zijn weer een aantal prachtige activiteiten/evenementen uit voortgekomen. Dit jaar staat in het teken van: “Tijd voor erkenning!”


Evenement Teek A Ride

Zondag 8 juli was het zover: het evenement Teek A Ride! Het was een geweldige dag dankzij de inzet van eenieder die betrokken was bij dit evenement 

Voor het startsein daar was, werd voor de vele aanwezigen duidelijk wat de ziekte van Lyme is en wat het kan aanrichten. Het was hartverwarmend om te zien dat er zoveel mensen betrokken zijn bij deze (vaak) onzichtbare ziekte. Toen iedereen op de hoogte was en de belangrijkste zaken waren uitgelegd, werd het startsignaal afgegeven en verlieten de motorrijders eén voor eén het terrein van Soweco. Ze maakten een geweldige tocht onder leiding van team Teek A Ride met als tussenstop café Eigenwijs in Denekamp. Bij terugkomst werden de motorrijders warm ontvangen met een heerlijke barbecue die voor hen klaarstond, als dank voor hun inzet voor het goede doel! Het was een geweldige dag en zo sloten we die ook met elkaar af.

De organisatie en uitvoering lag in handen van Lyme dat blijft plakken en team Teek A Ride. Speciale dank aan onze vrijwilligers: jullie zijn geweldig! Ook eenieder die heeft meegereden willen wij via deze weg ontzettend bedanken, evenals verrassingsgasten en sponsoren die mede dit evenement tot stand hebben gebracht.  

De volgende sponsoren waren bij dit evenement betrokken en hebben deze mooie dag mede mogelijk gemaakt:

Verschillende fotografen hebben voor prachtige foto’s van deze dag gezorgd, te vinden via deze link: Foto’s evenement Teek A Ride

Ontwerp poster: Jeroen Karsten

Poster Teek A Ride

Advertenties