Activiteiten

Activiteiten 2017

Het jaar dat wij onze uitgedragen boodschap in 2016 krachtig willen doorzetten om de ziekte van Lyme onder de aandacht te krijgen. 

(meer…)

Activiteiten 2016

Het jaar waarin wij elkaar ontmoet hebben en samen ‘Lyme dat blijft plakken’ hebben opgericht. Vele mooie projecten volgden en in een korte tijd hebben wij dan ook een heleboel dingen mogen bereiken waar wij erg trots op zijn. Neem gauw een kijkje om te zien wat wij zoal allemaal ondernomen hebben in 2016! 

(meer…)

Fotocampagne Lyme is levenslang

Op maandag 31 oktober 2016 was het zover: de start van onze fotocampagne. Deze campagne hebben wij bedacht om het leed van vele Lymepatiënten in kaart te brengen en alle Lymepatiënten binnen Nederland letterlijk een gezicht te geven. Zoals u op de foto’s kunt zien, is geen enkele Lymepatiënt hetzelfde. Eenieder is uniek en heeft zijn/haar eigen verhaal. Helaas is het zo dat vele Lymepatiënten hier in Nederland eigenlijk opgesloten zitten in het zorgsysteem of helemaal vastlopen. Niet alleen op medisch gebied, maar ook in hun dagelijks leven. De foto’s spreken voor zich.

(meer…)