Andere initiatieven

Op deze pagina willen wij u graag op de hoogte brengen van de andere initiatieven, doelen en bedrijven die er zijn als het gaat om de ziekte van Lyme. Er zijn ontzettend veel mensen die zich inzetten voor Lymepatiënten en dat moeten we koesteren, daarom kunt u hieronder een aantal linkjes vinden waar u hopelijk wat mee kunt:

Nederlandse Vereniging voor Lymepatiënten

“De Lymevereniging strijdt voor goede diagnose en behandeling van de ziekte van Lyme. Voor iedereen en vooral voor mensen met chronische Lyme.”

Zie link

Stichting Tekenbeetziekten

“Stichting Tekenbeetziekten richt zich voornamelijk op het bevorderen van onderzoek op het gebied van tekenbeetziekten én op fondsenwerving om dit onderzoek te financieren. Daarnaast wil Stichting Tekenbeetziekten contacten met aanverwante en belanghebbende organisaties onderhouden.”

Zie link

Something Inside So Strong

“Landelijke bijeenkomst voor mensen met hardnekkige Lyme en co-infecties en hun naasten. Informatie en inspiratie in de internationale Lyme Awareness maand (mei).”

Zie link

Innatoss Laboratories bv Oss

“Bij Innatoss Laboratories werken we aan uitstekende diagnostiek voor infectieziekten. Dit doen we door beschikbare tests zo slim mogelijk in te zetten én door nieuwe tests te ontwikkelen voor bv. Q-koorts en de ziekte van Lyme. Door tests te vereenvoudigen en te automatiseren, worden ze breed inzetbaar. Zo wordt complexe diagnostiek voor iedereen toegankelijk. Dit ondersteunt artsen en ziekenhuizen bij de diagnose van bv. de ziekte van Lyme en Q-koorts, houdt de zorg betaalbaar en helpt patiënten bij hun zoektocht naar een volledig antwoord.”

Zie link

Keep up the good work