Hall of fame

In deze Hall of fame willen wij de mensen bedanken die hun bekende status gebruiken om Lymepatiënten in binnen- en buitenland te steunen. 

 

Advertenties

Omar Baqi

Kickbokser Omar Baqi, wie zichzelf in februari 2017  tot Europees kampioen Muay Thai kroonde tegen de Zwitser Rodrico Feirreira , maakt zich ook sterk voor de erkenning van de ziekte van Lyme.

(meer…)

Emile Roemer

Emile Roemer, fractievoorzitter van de politieke partij SP, zet zich al jaren in om de ziekte van Lyme op de politieke agenda te zetten. Roemer vindt het belangrijk dat er meer erkenning komt voor Lymepatiënten en de behandeling van de ziekte.

(meer…)

De selectie van Heracles Almelo

Na de gewonnen wedstrijd van Heracles Almelo tegen SC Heerenveen op 1 april 2017, namen de spelers van Heracles Almelo de tijd om hun steun uit te spreken voor alle Lymepatiënten. 

(meer…)

Josefine Ezinga van Asdonk en Janneke van Heugten

Tijdens het interview voor Nieuws.nl hebben Josefine Ezinga, bekend van Goudkust met de rol als Irene Verweijden en Janneke van Heugten, bekend van Vaker In De Media, hun steun uitgesproken voor meer erkenning van Lymepatiënten. 

(meer…)

Peter Aerts

2 juli 2018 waren we vanuit Lyme dat blijft plakken te gast in de boksschool (Fitness gym Okinawa) van kickbokslegende Peter Aerts. Naast dat Peter Aerts zijn steun heeft uitgesproken hebben we ook een goed gesprek gehad over zijn tijd als kickbokser en als vader van zijn kinderen: de man achter de kickbokser. Respect voor deze legende! Het gaat hem aan het hart dat er zoveel leed is onder Lymepatiënten en dat de gevolgen groot kunnen zijn.

Ook willen we Omar Baqi bedanken voor het in contact brengen. Deze boksers hebben allemaal één ding gemeen. Ze hebben een hart voor anderen 💚 Peter Aerts is een voorbeeld voor velen. Dankjewel voor het uitspreken van de steun voor deze grote groep patiënten!

(meer…)

Omar Baqi en Andy van der Meijde

Zaterdag 30 juni mochten we zijn bij de (her) opening van Rocky Fit in Apeldoorn. Hier hebben wij voor Lyme dat blijft plakken samen met alle kanjers die betrokken zijn bij Rocky fit weer een mooie stap gemaakt. Allemaal hebben ze hun steun uitgesproken. Wat een super team! 💪 Dankjewel Omar Baqi en Andy van der Meijde en het hele team Rocky fit! Echt fantastisch, samen komen we verder!

(meer…)

Jandino Asporaat

Jandino Jullian Asporaat is een Nederlands stand-upcomedian, acteur, televisiepresentator, zanger, producent en staat op voor Lymepatiënten. Hij weet wat de gevolgen kunnen zijn van deze infectie en stond er dan ook meteen voor open om op te staan voor alle patiënten die nu buitenspel staan. Op zaterdag 9 juni maakte hij dan ook tijd in het theater in Doetinchem om zijn steun uit te spreken. We willen Jandino en zijn team ontzettend bedanken!

(meer…)