Naast het onderhouden van onze Facebookpagina vinden wij het ook leuk om interactie te hebben met de mensen die ons volgen en steunen. Zo is het idee ontstaan om iedere eerste woensdag van de maand een verhaal op onze site te publiceren, ingezonden door één van jullie. Zoals jullie inmiddels weten vinden wij het belangrijk dat iedere Lymepatiënt een stem krijgt en hier zullen wij uiteraard ook mee doorgaan op onze Facebookpagina, maar op deze pagina wordt dan iedere maand een verhaal gepubliceerd die door ons is uitgekozen. 

Omdat wij natuurlijk geen team achter ons hebben staan en dit alles met zijn tweeën doen (en uiteraard met steun van onze naasten), is het ook zo dat deze verhalen alleen elke vrijdag ingestuurd kunnen worden. Dit alles om het voor ons overzichtelijk te houden. Daarnaast geeft het ons de tijd om ook echt alle verhalen te lezen en een keuze te maken. Wij hopen dat jullie dit een leuk idee vinden en uiteraard ook begrip hebben voor de manier waarop wij dit willen gaan vormgeven. 

Wat zijn de criteria voor het insturen van een verhaal?

  • Het verhaal mag maximaal 2 A4’tjes zijn, normale lettergrootte (12);
  • Inzenden van uw verhaal kan alleen elke vrijdag naar lymedatblijftplakken@outlook.com;
  • Eenieder mag een verhaal insturen (ook anoniem is geen probleem). Lymepatiënten, maar ook naasten, vrienden/vriendinnen en wij nodigen ook hulpverleners uit (graag zelfs) die hun hart willen luchten, want ook voor hen is het behandelen van Lymepatiënten geen gemakkelijke opgave. Ook het perspectief van een hulpverlener is belangrijk om als stem te laten gelden, dus bij deze: iedereen is welkom om zijn/haar verhaal in te sturen.

Daarnaast zullen wij zelf ook af en toe een blog op onze website lanceren. U kunt zich hiervoor aanmelden door onder het kopje blog  uw e-mailadres toe te voegen. U krijgt dan vanzelf bericht als er een nieuwe blog online staat. Omdat wij mensen zijn die vanuit het hart werken, zullen wij ook niet een vast moment hebben waarop wij een blog online zetten. Wij willen niet schrijven om het schrijven, maar echt om mensen te raken of mensen aan het denken te zetten. Het kan dus zo nu en dan wat stil zijn, maar wie weet valt dit allemaal reuze mee! 

Wij kijken ernaar uit om jullie verhalen te lezen!

PS. Uiteraard zijn tips, ideeën of suggesties voor onze pagina altijd welkom, graag rekening houdend met ons kleine team.

Uitspraak Kirsty-Anne Still