Zorg en bejegening rondom Lymepatiënten

Deze pagina is nog onder constructie en wij hopen hier zo spoedig mogelijk een enquête online te kunnen zetten (kom dus zeker nog eens terug om een kijkje te nemen). Wij vinden het belangrijk dat de zorg en bejegening rondom Lymepatiënten in kaart wordt gebracht. Dit omdat wij vanuit eigen ervaring, maar ook vanuit medepatiënten, weten dat hier nog heel veel winst op te behalen valt. Wij kunnen de uiteindelijke resultaten dan via social media met iedereen delen. Het voornaamste doel is om dit binnen de Tweede Kamer aan te kunnen kaarten en de ernst duidelijk te maken, zodat dit binnen de Tweede Kamer ook op de agenda komt te staan.

Hieronder zal uiteindelijk een link naar een enquête te vinden zijn waarbij iedereen kan invullen hoe hij/zij de zorg in Nederland heeft ervaren/ervaart. Fred Verdult heeft voorafgaand aan zijn So Strong evenement een survey afgenomen met helaas schokkende cijfers over de zorg rondom Lymepatiënten. Dit kan en mag niet langer meer zo!

Het is van belang dat zoveel mogelijk mensen dit invullen, zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van de ontvangen/ervaren zorg binnen Nederland. Schroom dus niet en vul de vragenlijst voor ons in. Alvast bedankt!

Onder constructie afbeelding